Unikt design

AnneBdesign tilbyder unikt og personligt design til hver eneste kunde. Hver enkelt design bliver syet efter dine ønsker og behov.

Kreativt håndværk

AnneBdesign er specialiseret i kreativt håndværk, og hver eneste detalje bliver nøje udvalgt og bearbejdet for at opnå det bedste resultat.

Personlig service

AnneBdesign yder en personlig service og sørger altid for at kunden føler sig godt taget imod og får en god oplevelse.

Spisestykker

AnneB spisestykker til børn teenagere og voksne. De er lavet, med et lag bomuldsjersey yderst og et lag tyk fleece ind mod huden så den holdes tør.

Har dit barn brug for ekstra beskyttelse under måltiderne? Hos www.annebdesign.dk finder du et stort udvalg af specialsyede spisestykker, der er designet til at beskytte dit barn mod spild og snavs. Mine spisestykker er også stilfulde og farverige, så dit barn kan føle sig godt tilpas og glad under måltiderne.

Mine spisestykker er nemme at rengøre og er designet til at passe til dit barns individuelle behov. De er også perfekte til at tage med på farten, så dit barn kan nyde måltiderne, uanset hvor I er.

Tag et kig på mit udvalg af spisestykker. Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, er jeg altid til rådighed for at hjælpe dig.

Ved køb af 10 eller flere i samme størrelse, får du 10% rabat

Kontakt mig hvis du har særlige ønsker til farver eller tryk på stoffet

Viser alle 2 resultater