Bodyer str 152

Hos AnneB Design finder du den perfekte bodystocking til dit barn. Med specialsyede muligheder, herunder forskellige længder på ærmerne, halsudskæringer og åbningstyper, kan du skabe den ultimative stil og komfort.

AnneB bodystockings kan laves efter mål og tilpasset det enkelte barns behov. Korte eller lange ærmer og med åbningstype efter ønske.

Find dit barns nye yndlings bodystocking hos Anne B Design! Mit udvalg af bodyer er både komfortable og stilfulde, og jeg har noget for enhver smag. Mine bodyer er lavet af blødt og strækbart materiale, så de føles behagelige på huden og sidder perfekt hele dagen. Med forskellige farver og designs kan du finde en bodystocking, der passer dit barn. Du kan også vælge mellem forskellige ærmelængder og halsudskæringer for at finde den perfekte stil til jeres behov.

Kontakt mig hvis du ikke lige finder det du ønsker, eller hvis du har særlige ønsker til farver eller tryk på stoffet, sondehul – for let adgang til sonden – placeret efter ønske og behov eller andet.

De kan laves bomuld eller merino uld.

Ved køb af 10 eller flere i samme størrelse, får du 10% rabat

Viser alle 3 resultater