Unikt design

AnneBdesign tilbyder unikt og personligt design til hver eneste kunde. Hver enkelt design bliver syet efter dine ønsker og behov.

Kreativt håndværk

AnneBdesign er specialiseret i kreativt håndværk, og hver eneste detalje bliver nøje udvalgt og bearbejdet for at opnå det bedste resultat.

Personlig service

AnneBdesign yder en personlig service og sørger altid for at kunden føler sig godt taget imod og får en god oplevelse.

Sondepads - rundeller

AnneB laver sondepads / rundeller i tre lag med bomulds jersey øverst og nederst og et lag isoli i midten.

Så kan den suge lidt og er lækker blød mod huden.

Har dit barn brug for ekstra beskyttelse mod irritation og ubehag, når de bærer en sonde eller kateter? Hos www.annebdesign.dk finder du et stort udvalg af specialsyede sondepads og rundeller, der er designet til at beskytte dit barn mod hudirritation og friktion.

Mine sondepads og rundeller er også praktiske og komfortable, så dit barn kan føle sig godt tilpas og fokuseret på at nyde tiden. De er nemme at rengøre og er designet til at passe til dit barns individuelle behov.

Tag et kig på mit udvalg af sondepads og rundeller. Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, er jeg altid til rådighed for at hjælpe dig.

Ved køb af 10 eller flere i samme størrelse, får du 10% rabat

Kontakt mig hvis du har særlige ønsker til farver eller tryk på stoffet eller se lidt af det jeg har lavet tidligere på:
https://www.instagram.com/stories/highlights/18292904986086534/