Snup det nu

Her vil jeg lægge varer op som er klar til afsendelse.

Det vil være meget forskelligt hvad du lige kan være heldig at finde herinde.

Det kan f.eks. være hvis jeg har en lille rest, af et stykke stof som jeg lige har lyst til at sy en ting op af, eller hvis jeg gerne vil vise en ny vare jeg har fået hjem. Eller færdige pakker, af sondepads eller savlestykker.

Når du finder den vare du gerne vil købe. ligger du den i kurven går til kassen, udfylder de nødvendige felter og godkender orderen. Så sender jeg en mobilpay anmodning til dig på beløbet, ligeså snart jeg har tjekket varen og gjort den klartil forsendelse.

Da alt er specialsyet, vil jeg ikke kunne bytte det, da langt de fleste produkter, er der kun lige den ene af.

Derfor vil jeg også gøre mig umage for at skrive så mange oplysninger og mål på varen så muligt, så du ved præcis hvad du modtager.

Jeg er jo kun mig i mit lille firma, så det er både mig der syr produkterne og mig der pakker og mig, du skriver med hvis du kontakter mig. Så det kan desværre godt ske at der er en fejl eller andet, jeg ikke lige har opdaget, hvis det skulle forkomme, skal du endelig bare kontakte mig, så ser vi om ikke det er noget der kan løses.

Alle priser er inkl moms og ekskl. fragt.

Bestil direkte nedenfor eller kontakt mig med oplysninger om hvilke varer du ønsker – der tages forbehold for udsolgte varer, da det er først til mølle.

Hvis du ikke lige finder det helt rigtige her, så laver jeg det præcis efter dine ønsker til farve, tryk, størrelser osv. Se mine produkter fra forsiden, eller på FB & IG

Viser alle 10 resultater